VALDIS vill i nya låten Breath fånga vikten av att vara närvarande i nuet. Med inspiration från dans-musik, sommar och ren och skär pop bjuds vi här in i en festivaldoftande elektroniskt driven låt. Stora pulserande syntar och VALDIS kristallklara röst leder vägen i singeln och ju längre låten går ju mer övertygar artisten oss att detta är en hit. Gillar man därutöver olika texturer av syntar och artister som Carly Rae Jepsen är detta definitivt något som kommer falla en i smaken. 

Svensk Pop Apple Music

Men en önskan om att föra in en starkare kvinnlig röst i en mansdominerad bransch gör VALDIS popmusik som experimenterar med diverse rytmer och basgångar. Hennes musik flirtar både med samtida musik men även synt-pop. En perfekt bladning om ni frågar mig.

Ni hör den storartade arenapop-låten Breath här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011