Ibland lyckas röster göra saker med ens sinnesstämning, och Daniel Blake lyckas definitivt besätta mig i ett tillstånd av lycka och frihet. Den här killens röst hade jag kunnat lyssna på om och om igen. Det känns äkta, rått och otroligt närvarande, varenda stavelse har betydelse. I nya singeln Going Home sjunger artisten om att finna sin väg tillbaka till de människorna som definierar vem du är. I en värld full av falska fasader är det viktigare än någonsin att veta vem man är och vilka som egentligen har betydelse i ens liv. 

Denna talangfulla singer-songwriter började sin karriär som sångare på diverse bar-scener runtom i Los Angelse. Något som efter ett tag genererade intresse från musikvärlden och därefter ledde till en debut-EP 2018. Året därpå släppte han en cover på Didos Here With Me som trendade på Billboardlistan över populäraste TV-låtar. 

Singeln Going Home är avskalat producerad men fulländad i sin enkelhet. Det är inte en överdådig produktion som är målet här utan berättelsen som artisten berättar. Lyssna och njut till Daniel Blakes nya singel Going Home här i bloggen. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply