Ibland lyckas röster göra saker med ens sinnesstämning, och Daniel Blake lyckas definitivt besätta mig i ett tillstånd av lycka och frihet. Den här killens röst hade jag kunnat lyssna på om och om igen. Det känns äkta, rått och otroligt närvarande, varenda stavelse har betydelse. I nya singeln Going Home sjunger artisten om att finna sin väg tillbaka till de människorna som definierar vem du är. I en värld full av falska fasader är det viktigare än någonsin att veta vem man är och vilka som egentligen har betydelse i ens liv. 

Följ på Apple Music

Denna talangfulla singer-songwriter började sin karriär som sångare på diverse bar-scener runtom i Los Angelse. Något som efter ett tag genererade intresse från musikvärlden och därefter ledde till en debut-EP 2018. Året därpå släppte han en cover på Didos Here With Me som trendade på Billboardlistan över populäraste TV-låtar. 

Singeln Going Home är avskalat producerad men fulländad i sin enkelhet. Det är inte en överdådig produktion som är målet här utan berättelsen som artisten berättar. Lyssna och njut till Daniel Blakes nya singel Going Home här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011