AramEmanuel har kommit till deras fjärde singel efter Dansa som vi, Läppar och Sarah. Nya singeln heter På perrongen är en funkig poplåt som kryddats av disco-groove och tar oss med på en resa genom en natt fylld av förväntan. Du vet när luften vibrerar av möjligheter och framtidstro medan man väntar på perrongen för att ta sig ut i natten och allt vad den har att erbjuda.

Följ på Apple Music

Som vanligt när det gäller AramEmanuel är det välproducerat och skönt medryckande. Duon visar gång efter gång att de är mästare på att skapa den där perfekta balansen mellan retrosoul och modern pop. Det är bara att klicka igång och älska.

AramEmanuel

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011