AramEmanuel har kommit till deras fjärde singel efter Dansa som vi, Läppar och Sarah. Nya singeln heter På perrongen är en funkig poplåt som kryddats av disco-groove och tar oss med på en resa genom en natt fylld av förväntan. Du vet när luften vibrerar av möjligheter och framtidstro medan man väntar på perrongen för att ta sig ut i natten och allt vad den har att erbjuda.

Följ på Apple Music

Som vanligt när det gäller AramEmanuel är det välproducerat och skönt medryckande. Duon visar gång efter gång att de är mästare på att skapa den där perfekta balansen mellan retrosoul och modern pop. Det är bara att klicka igång och älska.

AramEmanuel

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.