Den brittiska gruppen Hybrid är tillbaka med första smakprovet från kommande albumet. Den symfoniska break-beat-gruppen har jag ju följt sedan jag hörde deras singel If I survive 1999 och de har skapat en hel del episka låtar igenom åren. En personlig favorit är bland annat Gravastar som varit med mig i otaliga spellistor sedan den släpptes i början av 2000-talet.

Favoriter Apple Music

Nya singeln heter Flashpoint och sätter som sagt tonen för kommande albumet. Ett ännu mörkare sound, som mixar den filmiska produktionen med elektroniska beats. Snyggt, suggestivt arrangemang som hämtat från en kommande science fiction-thriller.
Till låten får vi även en en väldigt filmisk musikvideo som verkligen fångat känslan i låten. För regin står Mike Truman och Matt Westrup.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011