Kristina Borg, Niklas Angergård och Mikael Matsson i Red Sleeping Beauty är här redo att ta sig an 2021 och släppa deras femte album. Först ut är singeln Second time som du hör här i bloggen. På singeln sjunger Mary Wyer från det australiensiska bandet Even as We Speak och resultatet är en äkta synthpop-pärla för alla oss som älskar Pet Shop Boys och Saint Etienne.
Här blir det drömliknande sång och skönt dansant driv i syntharna och beatet. Tillsammans har de verkligen skapat en given pophit för de numera stängda dansgolven.

Popmuzik Lover Patreon

Second time kommer garanterat att hitta en given plats i våra spellistor. För även om vi inte kan dansa tillsammans får vi dansa lite hemma. Så vrid upp volymen och skaka loss.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011