Ibland är det ett parti i en låt eller en känsla i låten som får mig att gå igång på den. Som här på Back to you där Zosia Kruk viskande sjunger ”ratitati-ratitata”. Jag tyckte det blev sjukt läckert. Men det är inte bara det som får låten att stå ut om jag ska vara ärlig. Jag tycker låten har en snygg atmosfär med den drömliknande synthproduktionen i kombination med sångerskans röst medan hon sjunger om att bara vara med den man älskar och höra regndropparna på fönstret.

Nordiska Favoriter

Zosia Kruk är en sångerska som från början kommer från New York. Numera bor hon i Paris där hon samarbetar med PAUZE* som är producent för hennes kommande fyra låtar som släpps en i månaden, och där Back to you är första delen.
Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011