Ibland är det ett parti i en låt eller en känsla i låten som får mig att gå igång på den. Som här på Back to you där Zosia Kruk viskande sjunger ”ratitati-ratitata”. Jag tyckte det blev sjukt läckert. Men det är inte bara det som får låten att stå ut om jag ska vara ärlig. Jag tycker låten har en snygg atmosfär med den drömliknande synthproduktionen i kombination med sångerskans röst medan hon sjunger om att bara vara med den man älskar och höra regndropparna på fönstret.

Apple Music

Zosia Kruk är en sångerska som från början kommer från New York. Numera bor hon i Paris där hon samarbetar med PAUZE* som är producent för hennes kommande fyra låtar som släpps en i månaden, och där Back to you är första delen.
Du hör resultatet här i bloggen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.