16-åriga Dylan Conrique överraskar starkt i nya singeln After All. Trots nykomlings-titeln utstrålar artisten inget annat än erfaren världsstjärna. Singeln bär på en mörk-vibe och vi hör sångerskan sjunga precis som askungen om att en bal kan vara trist och tråkig eller alldeles alldeles underbar. 

Nordiska Favoriter

Relativt återhållen i sin produktion hör vi glittrande pianoslingor med subtila beats och Dylan Conriques dynamiska sångröst. Själva refrängen är omedelbar och sitter som en smäck. I den tillhörande musikvideon ser vi hur artisten blir lämnad av sin skolbals-dejt och får helt enkelt agera sitt eget sällskap. Således ett budskap som är tänkt att vara self-empowering och signalera att man definitivt är tillräcklig i sig själv. 

Såhär säger artisten om låten: 

”Den här låten handlar om någon som har svårt att bestämma sig, som jag (haha). Jag är definitivt en ”tänk om” person, som om jag alltid vill stanna och slappna av, men då får jag FOMO om jag inte går ut – eller tänker att jag inte vill träffa någon, men kanske det kan bli kul. Jag känner att den push / pull-känslan är något som många av mina vänner och lyssnare kan relatera till. Det är som om vi har våra väggar uppe, men då inser vi alla att om vi rev ner dessa väggar att det kunde vara ”underbart”. Min mamma säger alltid till mig: ’Det värsta de kan säga är Nej och att ingenting någonsin är hela världen.’ Jag tycker att det är mycket tröstande och gör mig mer självsäker på att göra de saker jag vill göra. Bara lev ditt liv. Låt inte negativa tankar eller andra människor hålla dig nere. Var din egen bal-dejt!”

Med en bakgrund i TV, musikal och showbiz är Dylan Conrique redo för nästa steg i karriären. Hon har redan blivit omnämnd i några av de största tidningarna som finns efter fjolårets debut EP Baby Blue. Med singeln After All känns det definitivt som att artisten är redo att ta det stora steget att erövra världscenerna. 

Ni hör låten här och ser även den snyggt producerade videon! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.