Toronto-baserade Juliana Eye levererar attityd för dagar i debutsingeln U SUCK. Med en tydlig fot i pop-soundet gränsar ändå singeln till alternativ rock och indie. Men oavsett genre är detta en riktigt stark pop-låt som definitivt bär på en stor kommersiell gångbarhet. 

Popmuzik Popcast

I U SUCK får vi relativt avskalade verser som sedan övergår i storartade organiska trummor och djupa distade syntar när vi når refräng. Produktionen levererar med andra ord samma attityd som Juliana Eye ger i sin sång och text. Tittar vi närmare på just texten hör vi hur sångerskan här kommit till insikt att alla runtomkring en inte alltid har de bästa intentionerna. Och istället för att då klanka ner på sig själv kan det vara så enkelt att alla andra suger förutom du själv. I korta drag en låt som ämnar att ge styrka om att älska sig själv. 

NI hör den lysande debutsingeln U SUCK från Juliana Eye här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.