Toronto-baserade Juliana Eye levererar attityd för dagar i debutsingeln U SUCK. Med en tydlig fot i pop-soundet gränsar ändå singeln till alternativ rock och indie. Men oavsett genre är detta en riktigt stark pop-låt som definitivt bär på en stor kommersiell gångbarhet. 

Svensk Pop Apple Music

I U SUCK får vi relativt avskalade verser som sedan övergår i storartade organiska trummor och djupa distade syntar när vi når refräng. Produktionen levererar med andra ord samma attityd som Juliana Eye ger i sin sång och text. Tittar vi närmare på just texten hör vi hur sångerskan här kommit till insikt att alla runtomkring en inte alltid har de bästa intentionerna. Och istället för att då klanka ner på sig själv kan det vara så enkelt att alla andra suger förutom du själv. I korta drag en låt som ämnar att ge styrka om att älska sig själv. 

NI hör den lysande debutsingeln U SUCK från Juliana Eye här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011