Kärleken kan ibland få oss att bli någon helt annan. I Tim Schous nya singel Mad Love handlar det om att han är så pass förälskad att det tar sig uttryck genom raseri. Helt enkelt är han så kär att han är vansinnigt förälskad. Kanske den typen av förälskelse man känner allra starkast i sin ungdom, när känslorna nästintill ligger utanpå och hormonerna fullkomligt spritter i kroppen. 

Popmuzik Podcast

Initialt skriven åt brittiska Ella Henderson blev Mad Love en låt som Tim Schou valde att behålla för sig själv. När väl singeln spelades in i Danmark valde artisten att plocka in SOWFY även hon en Dansk artist. Tillsammans skapar de en fullkomligt lysande duett i Mad Love

Akustisk gitarr driver den här mid-tempo pop-låten framåt. Men vi hör även djupa syntar, piano och läckra inslag av elektroniska ljud och snyggt ackompanjerande trummor. Fördelen med en relativt återhållen produktion är att det är rösten som står i fokus och både Tim Schou och SOWFY besitter riktigt bra röster. Så det känns ju självklart att det är just detta som ska framhållas. 

Ni hör singeln Mad Love här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011