Kärleken kan ibland få oss att bli någon helt annan. I Tim Schous nya singel Mad Love handlar det om att han är så pass förälskad att det tar sig uttryck genom raseri. Helt enkelt är han så kär att han är vansinnigt förälskad. Kanske den typen av förälskelse man känner allra starkast i sin ungdom, när känslorna nästintill ligger utanpå och hormonerna fullkomligt spritter i kroppen. 

Initialt skriven åt brittiska Ella Henderson blev Mad Love en låt som Tim Schou valde att behålla för sig själv. När väl singeln spelades in i Danmark valde artisten att plocka in SOWFY även hon en Dansk artist. Tillsammans skapar de en fullkomligt lysande duett i Mad Love

Akustisk gitarr driver den här mid-tempo pop-låten framåt. Men vi hör även djupa syntar, piano och läckra inslag av elektroniska ljud och snyggt ackompanjerande trummor. Fördelen med en relativt återhållen produktion är att det är rösten som står i fokus och både Tim Schou och SOWFY besitter riktigt bra röster. Så det känns ju självklart att det är just detta som ska framhållas. 

Ni hör singeln Mad Love här i bloggen! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply