Akustisk gitarr och otroligt närvarande och rå sång är vad som hälsar oss välkomna i Portairs nya singel Where The Sun Goes Down. Med en tydlig folk/Indie-vibe får vi här ganska fulländad musik för genren. Portair har ett vibrato och röst som verkligen berör och att han valt att hålla produktionen så organisk är verkligen något som förhöjer hela känslan och stämningen i låten. 

Popmuzik Lover Patreon

Where The Sun Goes Down utforskar Portairs äventyrliga sida där han beskriver tågluffande i Berlin till fulla kvällar i Budapest. Såhär säger artisten själv om låten: 

”Den här låten är en optimistisk, bekymmerslös sång om att leva livet. Det är en personlig redogörelse för berättelser som jag har levt ut i mitt eget liv och de minnen de har fört med sig. Det handlar om att inte behöva en plats att ringa hem, förutom där du är. Jaga solen, följa den tills den går ner och gör allt igen. Människor missar att släppa taget och leva. Något som jag ofta måste berätta för mig själv. Ibland när jag känner mig fast ser jag tillbaka på allt jag har gjort och hela livet jag har levt och det ger mig lite tröst, eftersom jag vet att jag har följt min magkänsla och gett det allt jag har.”

Med en önskan om att hans musik ska tala för sig själv gör Portair organisk indie med närvaro och nerv. För artisten är musiken en otrolig tillflyktsort och sätt att släppa sina känslor fria, något han verkligen vill allmänheten ska känna när de lyssnar.

Med nya singeln Where The Sun Goes Down hoppas vi verkligen att fler människor får upp ögonen för denna talangfulla konstnär. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011