Akustisk gitarr och otroligt närvarande och rå sång är vad som hälsar oss välkomna i Portairs nya singel Where The Sun Goes Down. Med en tydlig folk/Indie-vibe får vi här ganska fulländad musik för genren. Portair har ett vibrato och röst som verkligen berör och att han valt att hålla produktionen så organisk är verkligen något som förhöjer hela känslan och stämningen i låten. 

Följ på Apple Music

Where The Sun Goes Down utforskar Portairs äventyrliga sida där han beskriver tågluffande i Berlin till fulla kvällar i Budapest. Såhär säger artisten själv om låten: 

”Den här låten är en optimistisk, bekymmerslös sång om att leva livet. Det är en personlig redogörelse för berättelser som jag har levt ut i mitt eget liv och de minnen de har fört med sig. Det handlar om att inte behöva en plats att ringa hem, förutom där du är. Jaga solen, följa den tills den går ner och gör allt igen. Människor missar att släppa taget och leva. Något som jag ofta måste berätta för mig själv. Ibland när jag känner mig fast ser jag tillbaka på allt jag har gjort och hela livet jag har levt och det ger mig lite tröst, eftersom jag vet att jag har följt min magkänsla och gett det allt jag har.”

Med en önskan om att hans musik ska tala för sig själv gör Portair organisk indie med närvaro och nerv. För artisten är musiken en otrolig tillflyktsort och sätt att släppa sina känslor fria, något han verkligen vill allmänheten ska känna när de lyssnar.

Med nya singeln Where The Sun Goes Down hoppas vi verkligen att fler människor får upp ögonen för denna talangfulla konstnär. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.