Singer-songwritern Mokita från Nashville, USA jobbar just nu mot sin EP Who’s Gonna Love Me Now? som dimper ner i våra streamingtjänster den 31:a Mars. Från EP:n kan du här lyssna på singeln I can’t help myself. En låt tillägnad de som stöttar en och en påminnelse om att du aldrig behöver göra saker ensam. Att fråga om hjälp lite då och då kan vara viktigt när man befinner sig i en svår och mörk situation.

Svensk Pop Apple Music

Med singeln bjuder Mokita – vars riktiga namn är John-Luke Carter – oss på en skönt rytmisk singel som bygger upp från ett organiskt och elektroniskt arrangemang som tillsammans mixar den klassiska singer-songwriterstilen med dagens moderna och polerade. Riktigt behaglig låt skulle jag säga.

Om singeln berättar Mokita för bloggen.

”Den här låten började som de flesta av mina gör, med ett samtal om mental hälsa, att växa och vikten av gemenskap och vänskap i ditt liv. Jag har haft många säsonger i mitt liv där jag kände att jag hade fastnat, antingen i någon form av depression eller en otydlighet om min framtid etc. Den här låten handlar bara om att nå ut och be om hjälp. Jag har en tendens att isolera mig när jag känner mig ledsen eller deprimerad och jag har insett att detta är den ohälsosammaste vägen att ta när man går igenom något. Det är svårt att be om hjälp, men jag har insett att jag inte kan hjälpa mig själv i många av de situationerna. Dina vänner är där för att gå MED dig genom dessa ögonblick, så att du inte behöver bära dessa bördor ensam.”

Följ Mokita på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011