15-åriga Saga Ludvigsson slog igenom i programmet Talang för två år sedan. Efter det släppte hon i fjol singeln Don’t even be the same och i början åv året kom sedan Calling som du även kunde höra här i bloggen.

Popmuzik Podcast

Nu är det dags för Saga att släppa årets andra singel i form av R&B-popballaden One shot. Med emotionell känsla i både arrangemang och röst leverera Saga verkligen gåshud för lyssnaren. Om du älskar just de där kraftfulla R&B-balladerna så kommer du inte bli besviken. Imponerande röst för att vara blott 15 år. Så definitivt en röst och artist att hålla ögonen på.

One shot är skriven av Pontus Frisk, Maia Wright, Moa Pettersson Hammar och Tobias Reinerstam. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011