Till ljudet av pulserande syntar ger svenska LUKIAN oss ny singeln Love Again. Artisten presenterar här en något annorlunda ljudbild än i tidigare singeln HAN. Vi får på så sätt se prov på LUKIANs musikaliska mångsidighet, när han i Love Again för samman en relativt traditionellt uppbyggd pop-låt med ett mer elektroniskt drivet ljud-landskap. En kombination som det definitivt slår gnistor om.

Favoriter Apple Music

Låten Love Again må vara en pop-låt men den är smart konstruerad. Att vi som lyssnare får hooken redan i inledningen leder till att intresset bibehålls från första anslag till slutet. Att LUKIAN därtill har en otrolig nerv och närvaro i sin röst gör att i alla fall jag sitter som hypnotiserad genom hela låten.

Med sin eklektiska produktin av olika bas-drivna syntar och LUKIANs otroligt melodisk och starka top-line lyckas artisten skapa en riktigt stark pop-låt om brusten kärlek i Love Again.

Ni hör låten här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011