Saga Ludvigsson upptäcktes av svenska folket i Talang för ett år sedan och släppte då även debutsingeln Don’t ever be the same.
Nu är det dags att ta nästa steg i karriären och det gör Saga med singeln Calling som släpps idag. En emotionell ballad där Sagas röst får står i centrum. Låten handlar om att bli av med en person som man gillar väldigt mycket, men man inser att personen inte är bra för en. En person som bara gör en ledsen och besviken.

Apple Music Svensk Pop

Saga berättar för bloggen:

”När jag sjunger låten Calling så känner jag att jag har segrat och kommit ifrån det livet, även om det har gjort ont.
Man skall bara ha personer runt omkring en som man kan lita på och som är snäll mot en.”

Calling är skriven av sångerskan tillsammans med Birk och Pontus Frisk.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.