Laine Rex är Erin Dicksons artistnamn när hon släpper musik. Hon började spela in låtar i sovrummet under 2020 och debuterade med singeln Money down i höstas. Nu har låtarna samlat sig till en hel EP vid namn Dreaming is not a waste of time som släpptes i veckan som gick. Från det kan du här lyssna på singeln Pipe dream. En lekfull poplåt med härligt synthig produktion och en uppbyggnad som helt klart fastnade för mig. Lägg sedan till en bra melodi och snygga harmonier till låten också och jag tycker detta blev väldigt bra.

Nordiska Favoriter

Om Pipe dream berättar Erin för bloggen:

”Jag visste inte riktigt vad låten handlade om när jag skrev den, för jag skrev främst undermedvetna tankar, men efter att ha tolkat mina egna texter insåg jag att det har att göra med att gå förbi idén att det är något fel med vara dig själv och istället bara omfamna vem du är.”

Du hör resultatet här nedan samt att du kan kolla in musikvideon till låten.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.