Laine Rex är Erin Dicksons artistnamn när hon släpper musik. Hon började spela in låtar i sovrummet under 2020 och debuterade med singeln Money down i höstas. Nu har låtarna samlat sig till en hel EP vid namn Dreaming is not a waste of time som släpptes i veckan som gick. Från det kan du här lyssna på singeln Pipe dream. En lekfull poplåt med härligt synthig produktion och en uppbyggnad som helt klart fastnade för mig. Lägg sedan till en bra melodi och snygga harmonier till låten också och jag tycker detta blev väldigt bra.

Nordiska Favoriter

Om Pipe dream berättar Erin för bloggen:

”Jag visste inte riktigt vad låten handlade om när jag skrev den, för jag skrev främst undermedvetna tankar, men efter att ha tolkat mina egna texter insåg jag att det har att göra med att gå förbi idén att det är något fel med vara dig själv och istället bara omfamna vem du är.”

Du hör resultatet här nedan samt att du kan kolla in musikvideon till låten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011