Varm singer-songwriter perfektion är vad Katy for Kings bjuder på i singeln City. Det känns modernt på en nivå som hade funkat perfekt på diverse radiokanaler. Samtidigt som det bär på en nerv av country och personlig förankring i text som kan likställas med Taylor Swift. Katy for Kings röst är den självklara stjärnan i denna låt, hon sjunger med stor inlevelse, nerv och hon har ett skimmer över sin stämma. 

Svensk Pop Apple Music

Låten i sig försöker fånga en idyllisk sommar med ljumna kvällar och förälskelse, såhär säger artisten själv: 

”Den här låten reflekterade sommaren 2018 och försökte fånga ett ögonblick som redan börjat glida bort. Dess förälskelse, hjärtskär och nostalgi rullade allt ihop.”

Med en EP i ryggen gör sig nu artisten redo för att äga 2021. Och med singeln City tror jag definitivt hon är på rätt väg. Den organiska produktionen och självklara pop-känslan i låten kommer fungera fint hos den breda publiken. 

Bli helt hypnotiserade av Katy for Kings vackra stämma i låten City här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011