Pulserande bas och glittrande synthar. Det är som att kasta sig in i en tidsmaskin när man lyssnar på Meet again med Liam Leon och återupplever det neonfärgade 80-talet igen. Tyckte ju detta var riktigt nice och som stort fan av 80-talssoundet så blev detta riktigt nice.

POPMUZIK LOVER 2

Titeln Meet again är en reflektion på det gånga året, där artisten sjunger om att han längtar tills vi får ses igen och dansa på dansgolvet. Förhoppningsvis snart säger jag. Men så länge Tegnell ber oss hålla oss hemma får vi dansa till denna pop-pärla i vardagsrummet istället. Det funkar bra det också lovar jag.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011