Pulserande bas och glittrande synthar. Det är som att kasta sig in i en tidsmaskin när man lyssnar på Meet again med Liam Leon och återupplever det neonfärgade 80-talet igen. Tyckte ju detta var riktigt nice och som stort fan av 80-talssoundet så blev detta riktigt nice.

Apple Music

Titeln Meet again är en reflektion på det gånga året, där artisten sjunger om att han längtar tills vi får ses igen och dansa på dansgolvet. Förhoppningsvis snart säger jag. Men så länge Tegnell ber oss hålla oss hemma får vi dansa till denna pop-pärla i vardagsrummet istället. Det funkar bra det också lovar jag.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.