Då var det dags för attitydsfull och medryckande pop här i bloggen. För det vänder vi oss bara till Norge och sångerskan Nva som här släpper singeln Hearts are made for breaking.

Låten i sig är inspirerad av ett citat av Oscar Wilde som löd: Hearts are made to be broken. Sådär härligt Wilde-cyniskt skulle jag säga. Något som passar perfekt för att få till en grym dansant poplåt av. När jag tänker efter borde mer musik inspireras av Wilde.

Hearts are made for breaking är skriven av sångerskan tillsammans med Sindre Timberlid Jenssen samt producerad av Torgeir Ryssevik. Resultatet är dansant och pulserande. Perfekt pop för dansgolvet.

Om singeln berättar Nva för bloggen:

”Hjärtan är starkare än vi tror. Jag har hört många människor berätta för mig att de inte vill träffa någon, för de är rädda för att bli sårade. De har till och med avrått mig för att träffa killar av den anledningen. Men kärlek är obeskrivligt vackert, och det är värt det vare sig det varar eller inte. Jag vill vara den tjejen som gav allt till någon hon älskade, för det kan vara det mest underbara minnet jag får i det här livet. Du vet aldrig vad morgondagen ger, eller hur allting slutar. Att ta chansen är svårt, men det kan vara magiskt och vackert när du gör det. Sluta vara rädd och lyssna bara på ditt hjärta!”

Klicka igång låten här nedan och se om ditt hjärta klarar det.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply