Kärlek, vad är kärlek? För artisten Michael Russ är kärlek när ditt hjärta slår snabbare bara av att en viss person visar sig i din närhet. Kärlek är när du tittar någon i ögonen och inser att det är allt du behöver i livet. Således som en homage till sin egen flickvän ger Michael Russ i låten Queen Of My Heart en anthem för kärleken. I singeln hör vi hur artisten är beredd att gå till kamp för att skydda sin kärlek och hur han fullkomligt gett sitt hjärta till en annan. Otroligt vackert och ärligt. Om något så är kärlek en full tillit till någon och den här låten skulle jag vilja säga är ett bevis på den yttersta av tilliten till en annan person. 

Ny låten levererar starkt starkt och över en atmosfärisk produktion som flirtar med instrumentering som återfinns i rock, får vi både en hookig refräng och känslomässig sång i Queen Of My Heart

Efter framgångarna i tyska The Voice har artisten släppt musik flitigt så ni finner en hel del riktigt bra musik i artistens katalog. Nya singeln hör ni här på bloggen. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply