Kärlek, vad är kärlek? För artisten Michael Russ är kärlek när ditt hjärta slår snabbare bara av att en viss person visar sig i din närhet. Kärlek är när du tittar någon i ögonen och inser att det är allt du behöver i livet. Således som en homage till sin egen flickvän ger Michael Russ i låten Queen Of My Heart en anthem för kärleken. I singeln hör vi hur artisten är beredd att gå till kamp för att skydda sin kärlek och hur han fullkomligt gett sitt hjärta till en annan. Otroligt vackert och ärligt. Om något så är kärlek en full tillit till någon och den här låten skulle jag vilja säga är ett bevis på den yttersta av tilliten till en annan person. 

Popmuzik Lover Patreon

Ny låten levererar starkt starkt och över en atmosfärisk produktion som flirtar med instrumentering som återfinns i rock, får vi både en hookig refräng och känslomässig sång i Queen Of My Heart

Efter framgångarna i tyska The Voice har artisten släppt musik flitigt så ni finner en hel del riktigt bra musik i artistens katalog. Nya singeln hör ni här på bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011