New Jersey-födda producenten Night Acclaim är ett spännande nytt namn på pop-himlen. Trots sin unga ålder har musikskaparen en unik touch på popmusik. Hans referenser är alltifrån Katy Perry till Betty Who. Utgångspunkten är elektronisk danspop och lets face it, det är vad den här bloggen älskar allra mest.

DOLBY ATMOS

Singeln Games blandar noggrant utvalda syntar med R&B-influenser och en riktigt snygg melodi. Kanske är det just vokalerna som mitt öra dras till allra mest. Den avslappnade tonen i Myah Maries röst passar perfekt in i det programmerade ljudlandskapet och skapar en riktig vass dynamik.

Night Acclaims signum är ärliga och transparenta berättelser om kärlek och hjärtekross. Aktuella singeln markerar det tredje släppet från denna lovande talang. Här fortsätter han stärka sitt fäste som retro-pop fantast och fortsätter på temat av brusten kärlek där texten uppmanar till att sluta spela spel med den man älskar. Det doftar hit lång väg och tracket är som klippt och skuret för dagens listpop.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011