Svenska Buster Moe har länge legat högt på listan över Svenska artister jag ser upp till. Med miljontals streams på Spotify och en rejäl skara fans är artisten dock inte riktigt lika känd för den breda massan. Något i alla fall jag tror kommer ändras med singeln Seventeen. Vågar jag utan att på något sätt förnärma säga att denna singel är den mest kommersiellt gångbara artisten släppt. Och med kommersiellt gångbar menar jag i paritet med megartister som Luis Capaldi och Ed Sheeran. Alltså pratar vi rent hypotetiskt om miljarder streams istället för miljoner. Så ja, jag vågar nog säga det utan att förnärma Buster Moe. 

Favoriter Apple Music

Singeln Seventeen är en vackert ihopsnickrad pop-låt där det är Busters röst är den klara stjärnan. Och ska vi prata röst så besitter denna kille en stämma som går rakt in i hjärtat och ger rysningar över hel kroppen. Låten blandar känslor av glädje och sorg, den blickar även tillbaka på nostalgiska ögonblick ur ungdomen. Seventeen speglar en tid då man var fylld med ogenomtänkta beslut, sprudlande o-riktad energi och en känsla av att känna sig vilsen i sitt sammanhang. Rätt och slätt säger sångaren är visare nu än när han var 17 år.

Låten bjuder på lagom mängd avskalad organisk produktion blandat med vacker stämsång. Som såklart stegras och stegras och stegras för att tillslut resultera i ett crescendo av stråkar, subtila syntar och Busters vackra stämma en oktav upp. 

Så j***a bra och ni hör singln Seventeen i bloggen.  

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.