Norska Ella Lockert ämnar att inspirera och stärka oss i nya singeln Like I’m the new girl. Med en ren och skär pop-refräng om att våga tro på sig själv hör vi hur denna lovande artist bryter ny mark i sin karriär. Låten är både upplyftande och bär på en hook som fastnar som ett tugummi under skosulan. Tittar vi lite längre under ytan på den glimrande singeln kan vi dock höra hur artisten beskriver oron för att vara nya tjejen i plugget. I Like I’m the new girl ses huvudpersonen som både lite udda och konstig bland de andra. Alltså får vi här en pop-låt med både djup och glittrande toppar. 

Följ på Apple Music

Artisten Ella Lockert är blott 16 år gammal och representerar den nya kategorin av artister, nämligen de som är fria från skivbolag och managers. Med sin unga ålder är alltså denna artist både målmedveten och väljer sin egen väg i musikbranchen. Detta ska definitivt applåderas!

Singeln Like I’m the new girl är andra singeln från artistens nysläppta EP som bär på en kavalkad av pop-dängor. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011