Zoë Ferguson är en 18-årig sångerska från Portland i staten Oregon, USA. Hon har tidigare haft hits med låtar som Dip och Beg for it som båda släpptes i fjol. Nu är det dags för Zoë att släppa första singeln 2020, vilket hon gör med I’m ok. En låt om att övertyga ens vänner om att allt är okej, men är det verkligen det? Det blir en mix av pop och vemod som bygger på en stark melodi och med en bra hit-känsla.

Apple Music Svensk Pop

Musikvideon till I’m ok är regisserad av Gus Black och känns som en för tiden typisk lockdown-video inspelad i ett hem. Men videon passar också väldigt bra med känslan i låten. Med andra ord blev det en fin visuell tolkning av låten som du kan kolla in här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.