Zoë Ferguson är en 18-årig sångerska från Portland i staten Oregon, USA. Hon har tidigare haft hits med låtar som Dip och Beg for it som båda släpptes i fjol. Nu är det dags för Zoë att släppa första singeln 2020, vilket hon gör med I’m ok. En låt om att övertyga ens vänner om att allt är okej, men är det verkligen det? Det blir en mix av pop och vemod som bygger på en stark melodi och med en bra hit-känsla.

Svensk Pop Apple Music

Musikvideon till I’m ok är regisserad av Gus Black och känns som en för tiden typisk lockdown-video inspelad i ett hem. Men videon passar också väldigt bra med känslan i låten. Med andra ord blev det en fin visuell tolkning av låten som du kan kolla in här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011