Svenska artisten Maybe debuterar med starka singeln Damned if We Do. Trots att artistnamnet översatt betyder kanske, finns det inget tveksamt med denna artist. Debutsingeln är inget annat än en omedelbar hit och placerar sig definitivt i klass med SHY Martin och LOVA. Singeln är avskalad, nära och förmedlar råa känslor om tillbakablickande på en relation där man aldrig verkar kunna ”göra rätt”. 

Skicka in din musik

I Damned if We Do briljerar Maybe med sin fantastiska röst som omfamnas av en atmosfärisk produktion med drömska syntar och elektriska gitarrer. Trots att låtens tema är hjärtskärande känner jag inget annat än värme när jag lyssnar till denna artist. Speltiden på 3 minuter och 40 sekunder känns som ett blott ögonblick, där jag sitter helt fascinerad av vilket vackert musiklandskap Maybe målar upp. 

Vem är artisten Maybe då? Född och uppvuxen i Stockholm skriver 25-åriga Moa Michaeli låtar om hopplös kärlek och hjärtesorg. Med rötterna i en musikalisk familj blev hon från tidig ålder uppmuntrad att sjunga, något som senare ledde till låtskriveri men då i främsta hand på Svenska. Det egna projektet Maybe är dock på engelska. Här väver artisten in egna livserfarenheter tillsammans med observationer från andra människors kärleksliv till ärliga och råa beskrivningar av olika faser och känslor associerat med kärlek. 

Ni hör den lysande debutsingeln Damned if We Do här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011