Andrew Bloom, Dawson Huckabee, Devin Hayes, Jon Klaasen och Sam Jenkins utgör pojkbandet On the Outside. Tillsammans har de bland annat haft en del hits med låtar som Why me, How did you know och Like yeah.

Apple Music Svensk Pop

Nu är de aktuella med singeln How beautiful. En låt som tar med alla klassiska pojkbandsideal och sjunger om att du duger som den du är. Med snygga harmonier och bra melodi skapar killarna den där klassiska pojkbandsballaden som vi saknat sedan Backstreet Boys storhetstid.

Om singeln berättar bandet:

”Vi är så glada över att släppa How beautiful eftersom den representerar allt vi står för som ett band. Stöttar varandra i kärlek och positivitet och accepterar varandras skillnader som skönhet och inte brister.”

Låten i sig är ett samarbete med JED Foundation för att belysa att man inte ska jämföra sig själv med andra hela tiden och förhoppningsvis dämpa den psykiska ohälsan som är ett växande problem bland dagens ungdomar. Så inte bara den bra pojkbandsballad, utan även ett viktigt budskap som inte bara ser bra ut på papperet, utan att killarna verkligen stöttar en organisation som vill göra skillnad.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.