Andrew Bloom, Dawson Huckabee, Devin Hayes, Jon Klaasen och Sam Jenkins utgör pojkbandet On the Outside. Tillsammans har de bland annat haft en del hits med låtar som Why me, How did you know och Like yeah.

Skicka in din musik

Nu är de aktuella med singeln How beautiful. En låt som tar med alla klassiska pojkbandsideal och sjunger om att du duger som den du är. Med snygga harmonier och bra melodi skapar killarna den där klassiska pojkbandsballaden som vi saknat sedan Backstreet Boys storhetstid.

Om singeln berättar bandet:

”Vi är så glada över att släppa How beautiful eftersom den representerar allt vi står för som ett band. Stöttar varandra i kärlek och positivitet och accepterar varandras skillnader som skönhet och inte brister.”

Låten i sig är ett samarbete med JED Foundation för att belysa att man inte ska jämföra sig själv med andra hela tiden och förhoppningsvis dämpa den psykiska ohälsan som är ett växande problem bland dagens ungdomar. Så inte bara den bra pojkbandsballad, utan även ett viktigt budskap som inte bara ser bra ut på papperet, utan att killarna verkligen stöttar en organisation som vill göra skillnad.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011