Andrew Bloom, Dawson Huckabee, Devin Hayes, Jon Klaasen och Sam Jenkins utgör pojkbandet On the Outside. Tillsammans har de bland annat haft en del hits med låtar som Why me, How did you know och Like yeah.

Favoriter Apple Music

Nu är de aktuella med singeln How beautiful. En låt som tar med alla klassiska pojkbandsideal och sjunger om att du duger som den du är. Med snygga harmonier och bra melodi skapar killarna den där klassiska pojkbandsballaden som vi saknat sedan Backstreet Boys storhetstid.

Om singeln berättar bandet:

”Vi är så glada över att släppa How beautiful eftersom den representerar allt vi står för som ett band. Stöttar varandra i kärlek och positivitet och accepterar varandras skillnader som skönhet och inte brister.”

Låten i sig är ett samarbete med JED Foundation för att belysa att man inte ska jämföra sig själv med andra hela tiden och förhoppningsvis dämpa den psykiska ohälsan som är ett växande problem bland dagens ungdomar. Så inte bara den bra pojkbandsballad, utan även ett viktigt budskap som inte bara ser bra ut på papperet, utan att killarna verkligen stöttar en organisation som vill göra skillnad.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.