Unika röster är inget som växer på träd, bra sångare finns absolut många men det där lilla extra är få förunnat. Nathan Ball har det där lilla extra att sedan musiken och framförallt singeln Blindside även motsvarar röst-talangen som Nathan besitter skapar ju inget annat än en fulländad artist. Med nya singeln gör artisten sig redo för sitt debutalbum där hans indie-inspirerande singer songwriter musik ska rymmas. Om något så lovar Blindside storverk från artisten. Det är avskalat, nära och Nathans röst är vad som driver oss framåt. Suggestiva körer och stora trumm-arrangemang fyller ut denna maffiga ballad som bara växer och växer för varje lyssning. Med singeln Blindside är jag helt övertygad om att artisten kommer sätta sig själv på kartan som både en fantatisk sångare men även låtskrivare. 

Skicka in din musik

Själva singeln säger artisten dokumenterar en relation som faller sönder och skildrar känslan av att tappa fokus på varandra. När det enda man egentligen vill är att återupprätta den där emotionella kontakten. 

Utan att på något sätt kännas påklistrat eller tillrättalagt gör artisten Nathan Ball musik med hjärta och själ. Om sin musikstil säger artisten:

”Jag älskar hur det får dig att känna dig – det är euforiskt, men sorgligt, introvert men uttrycksfullt. Jag älskar den mörkare sidan av genren.”

Ni hör singeln Blindside här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011