Unika röster är inget som växer på träd, bra sångare finns absolut många men det där lilla extra är få förunnat. Nathan Ball har det där lilla extra att sedan musiken och framförallt singeln Blindside även motsvarar röst-talangen som Nathan besitter skapar ju inget annat än en fulländad artist. Med nya singeln gör artisten sig redo för sitt debutalbum där hans indie-inspirerande singer songwriter musik ska rymmas. Om något så lovar Blindside storverk från artisten. Det är avskalat, nära och Nathans röst är vad som driver oss framåt. Suggestiva körer och stora trumm-arrangemang fyller ut denna maffiga ballad som bara växer och växer för varje lyssning. Med singeln Blindside är jag helt övertygad om att artisten kommer sätta sig själv på kartan som både en fantatisk sångare men även låtskrivare. 

Själva singeln säger artisten dokumenterar en relation som faller sönder och skildrar känslan av att tappa fokus på varandra. När det enda man egentligen vill är att återupprätta den där emotionella kontakten. 

Utan att på något sätt kännas påklistrat eller tillrättalagt gör artisten Nathan Ball musik med hjärta och själ. Om sin musikstil säger artisten:

”Jag älskar hur det får dig att känna dig – det är euforiskt, men sorgligt, introvert men uttrycksfullt. Jag älskar den mörkare sidan av genren.”

Ni hör singeln Blindside här i bloggen! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply