Albumdebuterande Sahun Riley släpper singeln Secret i väntan på LP:n som landar den 19 mars. Låten är avskalad, doftar vår och drivs av en snyggt dov arpeggiosynt. Om något så är det sång som står i fokus i denna grymma pop-låt. Shaun Riley har en röst som smälter perfekt in i det moderna pop-landskapet bland manliga artister idag. Vad som även är otroligt snyggt i denna låt är att artisten väjer att bryta den elektroniska ljudbilden och skala ner till simpel elgitarr i sticket. Något som både förhöjer och ger bra kontrast till resterande del av låten. 

Apple Music Svensk Pop

Efter att ha skrivit musik i över 13 år är nu artisten Shaun Riley redo för album. Och singeln Secret är en flirtig pop-dänga om att vara fullkomligt upp över öronen förälskad i en person. Vi önskar all lycka till med nya albumet. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.