Vem kunde tänka sig att ett munspelssolo gjorde sig så otroligt bra i en elektronisk drömsk indie-pop låt. Inte jag i alla fall, men uppenbarligen insåg Sarah Meyz att sammanförandet av dess två element skulle bli helt perfekt.

Popmuzik Popcast

Med en suggestiv och melankolisk stämma ger artisten Sarah Meyz i singeln It Happens mittenfingret till människor som säger att de är där för en men faktiskt inte är det. Låten berättar en historie om frustration och ilska som tillslut resulterar i ett frigörande från dessa typer av individer. Låten i sig är hypnotiserande mid-tempo som flirtar med både rock, elektronisk musik och indie. Den främsta styrka i låten är Sarahs fantastiska stämma och atmosfäriska ljudbild som måls upp.

Med ett något oortodoxt sätt att göra musik på, skapar denna lovande artist sina egna unika ljud genom att använda olika typer av delay, reverb, smått skeva amp-pedaler och live instrumentering. Därtill har hon en röst och talang för melodier som fulländar hennes unika sound. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.