Vem kunde tänka sig att ett munspelssolo gjorde sig så otroligt bra i en elektronisk drömsk indie-pop låt. Inte jag i alla fall, men uppenbarligen insåg Sarah Meyz att sammanförandet av dess två element skulle bli helt perfekt.

POPMUZIK LOVER 2

Med en suggestiv och melankolisk stämma ger artisten Sarah Meyz i singeln It Happens mittenfingret till människor som säger att de är där för en men faktiskt inte är det. Låten berättar en historie om frustration och ilska som tillslut resulterar i ett frigörande från dessa typer av individer. Låten i sig är hypnotiserande mid-tempo som flirtar med både rock, elektronisk musik och indie. Den främsta styrka i låten är Sarahs fantastiska stämma och atmosfäriska ljudbild som måls upp.

Med ett något oortodoxt sätt att göra musik på, skapar denna lovande artist sina egna unika ljud genom att använda olika typer av delay, reverb, smått skeva amp-pedaler och live instrumentering. Därtill har hon en röst och talang för melodier som fulländar hennes unika sound. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011