Att komma till insikten med att en kärleksrelation inte är värd att investera i är väl inte alltid det lättaste. Oftast när en befinner sig mitt i det är allting en enda dimma, där känslor styr framför förnuftet. I singeln f this har i alla fall Jayde kommit fram till att hon definitivt mår bättre utan den där speciella personen i livet. Till pulserande syntar och vackert avskalat piano hör vi hur artisten tacklar känslor av lust, rädsla och ifrågasätter sitt egna värde i den imponerande manifestation till singel.

KMR Studios

Hela tiden närvarande men ändå konstant i bakgrunden driver en vacker pianoslinga denna låt framåt. Låten är kraftfull med en hel del attityd som däremellan varvas med stråkar och skör känslomässig sång. Produktionen motsvarar således precis den tudelade känslan låten försöker förmedla med en stark och självsäker refrängen med en något känslosammare och frågande vers.

Såhär säger artisten själv om låten:

”Jag vet själv att det allt är svårare att vara sårbar än stark, särskilt i romantiska situationer. De flesta av oss har enorma tillits-problem, och det är verkligen svårt att släppa in nya människor. Med med den här låten ville jag kanalisera rädslan för att bli kär och förvandla den till en position av förtroende och makt.”

Med singeln f this släpper Jayde den fjärde och sista låten från en kommande EP som väntas i April. Singeln hör ni här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.