Att komma till insikten med att en kärleksrelation inte är värd att investera i är väl inte alltid det lättaste. Oftast när en befinner sig mitt i det är allting en enda dimma, där känslor styr framför förnuftet. I singeln f this har i alla fall Jayde kommit fram till att hon definitivt mår bättre utan den där speciella personen i livet. Till pulserande syntar och vackert avskalat piano hör vi hur artisten tacklar känslor av lust, rädsla och ifrågasätter sitt egna värde i den imponerande manifestation till singel.

Favoriter Apple Music

Hela tiden närvarande men ändå konstant i bakgrunden driver en vacker pianoslinga denna låt framåt. Låten är kraftfull med en hel del attityd som däremellan varvas med stråkar och skör känslomässig sång. Produktionen motsvarar således precis den tudelade känslan låten försöker förmedla med en stark och självsäker refrängen med en något känslosammare och frågande vers.

Såhär säger artisten själv om låten:

”Jag vet själv att det allt är svårare att vara sårbar än stark, särskilt i romantiska situationer. De flesta av oss har enorma tillits-problem, och det är verkligen svårt att släppa in nya människor. Med med den här låten ville jag kanalisera rädslan för att bli kär och förvandla den till en position av förtroende och makt.”

Med singeln f this släpper Jayde den fjärde och sista låten från en kommande EP som väntas i April. Singeln hör ni här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011