Bara några toner i singeln Dancing Around The Feeling tänker jag på drömsk pop och syntar vilket för mig till artister som Carly Rae Jepsen. Med mäktiga synt-arrangemang och en ypperlig fingertoppskänsla för riktigt bra pop-musik. Och mycket riktigt är sångerskan Essys inspirationskällor just den här typen av artister. I singeln Dancing Around The Feeling får vi en kavalkad av syntar och snyggt mixade live-trummor för att ge låten den där nostalgiska 80-tals touchen fast i ett uppdaterat format.

Favoriter Apple Music

Genom denna singel ger den här Nashville-baserade artisten fjärde smakprovet från ett kommande album som släpps senare i vår. Singeln levererar ett enkelt men effektivt budskap om att inte försöka grotta ner sig i det förgångna, utan leva i nuet och försöka bli sitt bästa jag.

Artisten berättar:

”Jag skrev den här låten på min första solo-skrivresa till Los Angeles för över ett år sedan. Då gick jag igenom ett svårt uppbrott och hade ingen aning om hur jag skulle möta situationen medan jag var ensam i en storstad. Min hanteringsstrategi för ett tag var att låtsas att det aldrig hände, men så småningom kom allt på mig. Den här låten handlar om att lära sig att dansa genom smärtan och genom sorgen. Fortsätter du bara gå kommer stigen alltid att rensas.”

Kort och gott vill alltså artisten Essy att vi ska dansa oss igenom rädslan inför förändring i låten Dancing Around The Feeling.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.