Goosechase är artistnamnet för den Texas-baserade singer-songwritern Jordan Sutton. Han är just nu aktuell med EP:n Labor of Love som släpptes den 14:e Februari där sångaren samlat ihop fyra låtar varar just Retrograded är en av dem.

POPMUZIK LOVER 2

På själva låten sjunger sångaren om att länga efter någon som man vet man aldrig kan få tillbaka. Den något bitterljuva texten kombineras sedan med en varm och behaglig pop-produktion där ljudbilden byggs upp av gitarrer och ett bekvämt trumkomp. Jag skulle ju kalla det hela ger en väldigt somrig i känsla, vilket uppskattas.

Till låten får vi även en musikvideo vars effekter bland annat ger en viss Super-8-känsla.
Videon är filmad av sångaren tillsammans med Aaron Russell Jobe och sångarens bror Seth Sutton.
Du kan kolla in resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011