Då var det dags för ännu mer solblekt retropop här i bloggen. Denna gång är det den New York City-baserade artisten Young-Borra som inspirerats av neonfärgade Walkmans och rullskridskor på singeln U Get What U Pay 4. Med upplyftande synthig produktion av LEFTI samt tidstypisk elgitarr som framförs av Paul Pesco levererar de given hit för oss som just går igång på denna typ av 80-talsinspireradelåtar. Jag tyckte i alla fall att detta var riktigt skönt.
Vad tycker du själv? Lyssna och dansa loss till låten här nedan.

Dolby Atmos
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.