Med inspiration från solnedgången en ljummen kväll i California ger Devin Kennedy oss låten Sundress. Artistens vädjan med låten är att vi ska ta vara på de där små extra minnesvärda ögonblicken i livet. Han menar på att det allt för ofta är så att vi hamnar i tankar om dåtid eller framtid och sällan uppskattar nuet. Artisten tillägger även att det är ett budskap som nu mer än någonsin är viktigt att ta till sig, då varje ögonblick är oförglömligt och värt att sätta värde på.  

Popmuzik Lover Patreon

Singeln Sundress är den andra av sex kommande singlar från pop-hoppet Devin Kennedy. Låten är snyggt producerad, drömlik pop som flirtar både med bedroom-pop och Lo-fi pop. I refrängen möts vi av cool stämsång och ett lyxigt landskap av syntar blandat med lager av subtila vocoder. Det är oundvikligt att den här singeln inte försöker landa någonstans mellan Bazzi och Lauv stilmässigt. Vilket den med bravur lyckas göra, det är helt enkelt såhär det ska låta 2021.

Ta en lyssning och se vad ni tycker om denna snyggt slimmade låt som ändå lyckas vara extra allt här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011