Som hämtat ur en 90-tals chich-flick, eller varför inte omslaget till en ny Clueless eller Mean Girls (inte för att gruppen ser ut att vara mean girls) ger oss gruppen Sorellé den vackers souliga singeln Moonlight. Även om det är kommersiell pop vi pratar om har låten stämmor som emellanåt känns som hämtade ur neo-soul. Ett element som ytterligare förstärker den souliga feelingen för mig i den här låten är ackordföljden och gitarren som spelar allt annat än renodlade dur och moll-ackord. Tre röster är definitivt bättre än en och här smälter grupp-medlemmarnas stämmor ihop perfekt.

Skicka in din musik

Låten är ett firande av kärlek och att falla handlöst för någon. Det är mysigt, poppigt och glimrande. Någonstans förs tankarna till Ariana Grandes rosa-fluffiga pop med vackra soulig stämsång.

Ni hör singeln Moonlight här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011