Som hämtat ur en 90-tals chich-flick, eller varför inte omslaget till en ny Clueless eller Mean Girls (inte för att gruppen ser ut att vara mean girls) ger oss gruppen Sorellé den vackers souliga singeln Moonlight. Även om det är kommersiell pop vi pratar om har låten stämmor som emellanåt känns som hämtade ur neo-soul. Ett element som ytterligare förstärker den souliga feelingen för mig i den här låten är ackordföljden och gitarren som spelar allt annat än renodlade dur och moll-ackord. Tre röster är definitivt bättre än en och här smälter grupp-medlemmarnas stämmor ihop perfekt.

Nordiska Favoriter

Låten är ett firande av kärlek och att falla handlöst för någon. Det är mysigt, poppigt och glimrande. Någonstans förs tankarna till Ariana Grandes rosa-fluffiga pop med vackra soulig stämsång.

Ni hör singeln Moonlight här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.