Som hämtat ur en 90-tals chich-flick, eller varför inte omslaget till en ny Clueless eller Mean Girls (inte för att gruppen ser ut att vara mean girls) ger oss gruppen Sorellé den vackers souliga singeln Moonlight. Även om det är kommersiell pop vi pratar om har låten stämmor som emellanåt känns som hämtade ur neo-soul. Ett element som ytterligare förstärker den souliga feelingen för mig i den här låten är ackordföljden och gitarren som spelar allt annat än renodlade dur och moll-ackord. Tre röster är definitivt bättre än en och här smälter grupp-medlemmarnas stämmor ihop perfekt.

Popmuzik Popcast

Låten är ett firande av kärlek och att falla handlöst för någon. Det är mysigt, poppigt och glimrande. Någonstans förs tankarna till Ariana Grandes rosa-fluffiga pop med vackra soulig stämsång.

Ni hör singeln Moonlight här i bloggen!

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.