Daniel Levi är en amerikansk-estnisk artist som här står redo att ge din dag en extra boost av energi med singeln Jasmine. En upplyftande och medryckande poplåt som borde passa fans av bland annat Bruno Mars och Justin Timberlake.

Popmuzik Lover Patreon

Jasmine handlar om att att ibland stanna upp och se det man åstadkommit i livet och den person man utvecklats till. Att njuta av ögonblicken som tog dig precis hit. Helt klart den typen av positivitet som behövs lite då och då.

”Det mest klichéartade hände – jag åkte till Bali och blev inspirerad och började skriva den här låten om relationen. Detta är motsatsen till en breakup-låt, det är en makeup-låt om att njuta av ögonblicket men inte glömma vägen som tog dig dit du är.”

Låten är skriven av sångaren tillsammans med Joonas Parkkonen och Ago Teppand.

”Jag känner mig så hedrad att två musikaliska legender som Joonas och Ago också inspirerades av den här låten och budskapet och bestämde sig för att samarbeta med mig för att skapa detta. Jag hoppas att den här låten ger ett öra-till-öra-leende i ditt ansikte och får dina steg till en bekymmerslös dans!”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011