Daniel Levi är en amerikansk-estnisk artist som här står redo att ge din dag en extra boost av energi med singeln Jasmine. En upplyftande och medryckande poplåt som borde passa fans av bland annat Bruno Mars och Justin Timberlake.

Jasmine handlar om att att ibland stanna upp och se det man åstadkommit i livet och den person man utvecklats till. Att njuta av ögonblicken som tog dig precis hit. Helt klart den typen av positivitet som behövs lite då och då.

”Det mest klichéartade hände – jag åkte till Bali och blev inspirerad och började skriva den här låten om relationen. Detta är motsatsen till en breakup-låt, det är en makeup-låt om att njuta av ögonblicket men inte glömma vägen som tog dig dit du är.”

Låten är skriven av sångaren tillsammans med Joonas Parkkonen och Ago Teppand.

”Jag känner mig så hedrad att två musikaliska legender som Joonas och Ago också inspirerades av den här låten och budskapet och bestämde sig för att samarbeta med mig för att skapa detta. Jag hoppas att den här låten ger ett öra-till-öra-leende i ditt ansikte och får dina steg till en bekymmerslös dans!”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply