Daniel Levi är en amerikansk-estnisk artist som här står redo att ge din dag en extra boost av energi med singeln Jasmine. En upplyftande och medryckande poplåt som borde passa fans av bland annat Bruno Mars och Justin Timberlake.

Popmuzik Popcast

Jasmine handlar om att att ibland stanna upp och se det man åstadkommit i livet och den person man utvecklats till. Att njuta av ögonblicken som tog dig precis hit. Helt klart den typen av positivitet som behövs lite då och då.

”Det mest klichéartade hände – jag åkte till Bali och blev inspirerad och började skriva den här låten om relationen. Detta är motsatsen till en breakup-låt, det är en makeup-låt om att njuta av ögonblicket men inte glömma vägen som tog dig dit du är.”

Låten är skriven av sångaren tillsammans med Joonas Parkkonen och Ago Teppand.

”Jag känner mig så hedrad att två musikaliska legender som Joonas och Ago också inspirerades av den här låten och budskapet och bestämde sig för att samarbeta med mig för att skapa detta. Jag hoppas att den här låten ger ett öra-till-öra-leende i ditt ansikte och får dina steg till en bekymmerslös dans!”

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.