As days pass by är titelspåret från Specific Fruits EP som nyligen släpptes. En låt om att bara släppa taget och våga ta risker. Precis det som Erik Ceder (som är personen bakom musikprojektet) gjorde när han träffade den kvinna som numera är hans fru. Saken är den att om allt gått som det borde så släpptes EP:n på samma dag som parets första barn föddes.

POPMUZIK LOVER 2

Låten i sig bjuder på skön indieelektronika och formad efter en drömliknande känsla. Riktigt behagligt och skönt. Så definitivt en låt som borde passa många av bloggens läsare.

Lyssna och njut av låt och EP:n här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011