Behaglig och drömliknande ljudlandskap bjuder den franska duon DIMANCHE oss på när de här släpper singeln Pas sur la bouche. En låt om den där ögonblicken man blir kär. Den där bubblande och lite skrämmande känslan inför något nytt och spännande.

POPMUZIK LOVER 2

Pas sur la bouche utspelar sig precis innan den första kyssen. Den som gör att allt förändras. Men just nu, innan den skett, är framtiden helt oviss och man vet inte riktigt var man står.

Som sagt, låten bjuder på behaglig atmosfär och drömliknande känsla. Det är som en len smekning medan man faller ut i kärlekens oändliga hål. Väldigt behaglig och luftig pop med kärlekens språk franska, som sedan mot slutet exploderar likt en raket av elektropop.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011