Efter debutsingeln Tröst i höstas är Sara Wohlin Zerpe nu aktuell med singeln Det du sa. Här bjuder Sara oss på en stark poplåt med skön galloperande puls i arrangemanget medan sångerskan sjunger om rädslan för att bli lämnad och känslan av att inte ha kontroll över situationen i en relation. Resultatet blir en poplåt som ena sidan är fylld av energi samtidigt som den även dryper av vemod.

Apple Music Svensk Pop

Om singeln berättar Sara för bloggen:

”Känslan jag sjunger om är ungefär som att köra för fort på E10:an mot Kiruna i full snöstorm. Det är en jävla chansning på liv och död om man kommer att överleva eller inte. Man är maktlös och kan inte alls kontrollera det som händer. Det är så svårt att tänka rationellt när man är rädd. Men man gasar på, för man är så kär. På insidan växer ett inre kaos av motstridiga känslor.”

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.