Med episk produktion släpper här den irländske producenten och sångaren Christian Cohle singeln Holy trouble. Jag som älskar de där låtarna med stor och filmisk känsla gick verkligen igång på detta ljudlanskap som Cohle bjuder in oss till. Elektronisk arrangemang tillsammans med behagligt beat skapade snygg atmosfär på låten.

Singeln är titelspåret från sångarens kommande album som släpps nästa vecka och har föregåtts bland annat av låtarna Drown me slow och Wallflower.

Om singeln berättar sångaren,

Holy trouble är en arg låt. Bunden med sorg, acceptans och i sista hand mod. Det handlar om att erkänna dina kommande problem. Jag var väldigt arg och rädd vid den tiden om något som jag tvingades ta i tu med, det var en tragisk affär och en som slet mig och många omkring mig i strimlor. Alla hanterar sorg på olika sätt, och jag hanterade det på mitt eget sätt, Holy trouble speglar det på något sätt tror jag.”

Tristan Heanue har spelat in en musikvideo till låten där vi får följa en kvinna i en stor skog där hon verkar få en nära döden upplevelse.
Du kan se resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply