Med episk produktion släpper här den irländske producenten och sångaren Christian Cohle singeln Holy trouble. Jag som älskar de där låtarna med stor och filmisk känsla gick verkligen igång på detta ljudlanskap som Cohle bjuder in oss till. Elektronisk arrangemang tillsammans med behagligt beat skapade snygg atmosfär på låten.

POPMUZIK LOVER 2

Singeln är titelspåret från sångarens kommande album som släpps nästa vecka och har föregåtts bland annat av låtarna Drown me slow och Wallflower.

Om singeln berättar sångaren,

Holy trouble är en arg låt. Bunden med sorg, acceptans och i sista hand mod. Det handlar om att erkänna dina kommande problem. Jag var väldigt arg och rädd vid den tiden om något som jag tvingades ta i tu med, det var en tragisk affär och en som slet mig och många omkring mig i strimlor. Alla hanterar sorg på olika sätt, och jag hanterade det på mitt eget sätt, Holy trouble speglar det på något sätt tror jag.”

Tristan Heanue har spelat in en musikvideo till låten där vi får följa en kvinna i en stor skog där hon verkar få en nära döden upplevelse.
Du kan se resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011