Med episk produktion släpper här den irländske producenten och sångaren Christian Cohle singeln Holy trouble. Jag som älskar de där låtarna med stor och filmisk känsla gick verkligen igång på detta ljudlanskap som Cohle bjuder in oss till. Elektronisk arrangemang tillsammans med behagligt beat skapade snygg atmosfär på låten.

KMR Studios

Singeln är titelspåret från sångarens kommande album som släpps nästa vecka och har föregåtts bland annat av låtarna Drown me slow och Wallflower.

Om singeln berättar sångaren,

Holy trouble är en arg låt. Bunden med sorg, acceptans och i sista hand mod. Det handlar om att erkänna dina kommande problem. Jag var väldigt arg och rädd vid den tiden om något som jag tvingades ta i tu med, det var en tragisk affär och en som slet mig och många omkring mig i strimlor. Alla hanterar sorg på olika sätt, och jag hanterade det på mitt eget sätt, Holy trouble speglar det på något sätt tror jag.”

Tristan Heanue har spelat in en musikvideo till låten där vi får följa en kvinna i en stor skog där hon verkar få en nära döden upplevelse.
Du kan se resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.