En sommarkväll på stranden, en roadtrip med nära vänner eller en vidsträckt blick från toppen av ett berg. Ett axplocks av stunder som inspirerat killarna i gruppen Whale City. 

Nordiska Favoriter

Denna Tysklandsbaserade trio översätter faktiskt dessa typer av stunder genom sin senaste singel Far Away. Jag hade lätt kunnat sluta ögonen och se mig själv i en nedcabbad bil med kompisar åkandes mot havet för ett kvällsdopp i det ljumna vattnet. 

Med inspiration från bland annat Coldplay och OneRepublic ger oss Whale City storartad arena-poprock med organisk instrumentering, snygga elgitarrer och ekande sång.

Bandet beskriver själv: 

”Whale City är en plats full av positiv energi och inspiration. En plats för frihet och emotionellt utlopp.”

I tillhörande musikvideon får vi bevittna den visuell meningen med låten, att vi ska värna om vår vänskap och varandra. Ett budskap som aldrig går ur tiden eller kan sägas för många gånger.

Se och hör Whale Citys Far Away här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.