Får det lov att vara synthpop från Italien? Klart att du vill förgylla dagen med det.
Här kan du lyssna på låten Crystallized med Different DNA från Milano. Ett musikprojekt som hämtar inspirationen från 80-talets hjältar så som Thompson Twins, Pet Shop Boys, A-ha.

Dolby Atmos

Singeln i sig består på snygga melodier med ett behagligt nostalgiskt skimmer över produktionen. Eller som Different DNA beskrev det:

”Vi ser det som en låt som skapades på 80-talet och skickades till oss i en tidsmaskin.”

Crystallized är tagen från Different DNAs debutalbum som är ute nu.

Different DNA har nu även släppt låten på italienska, vilket jag tyckte passade ännu bättre. Någonstans blir faktiskt de flesta låtar bättre på originalspråk. Detta var i alla fall ett tydligt bevis på det. Så hör låten igen, fast bättre när den nu heter Di Cristallo.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.