Melankoliskt, intressant och fängslande så låter det när  den Norska duon Jimmy Smash släpper tracket Over från sin kommande EP. Tar man sig en titt på Spotify möts man även av den glada nyheten att det är en dubbelsingel, som kompletteras av ytterligare en låt med titeln Under. 

Popmuzik in Dolby Atmos

Artistduon har vi flera tillfällen hyllats i Norge för sin briljanta indie-pop. Tillsammans har de två norrmännen förenat sina musikbakgrunder med rötter i neo-soul, R&B, klassisk musik och rap. Till ett atmosfäriskt och varmt sound med en modern twist till sina produktioner. 

Upptäck den snyggt producerade låten Over, med både nerv och närvaro i sång och produktion här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.