Marie Nordman ligger verkligen inte på latsidan. Bara veckor efter att hon släppte albumet Talking to God är det nu dags för Marie att släppa singeln Back again. Här bjuds vi på en lekfull poplåt som handlar om att falla tillbaka i ett komplicerat med samtidigt underbart förhållande. Man vet att det inte funkar. Man försöker hålla sig borta, men hamnar ändå i famnen på honom igen. Och man gör det lätt igen och igen.
Men av låten att döma så känns det kanske inte så farligt ändå, för Back again ger ändå en positiv och upplyftande känsla. Så det där förhållandet har ju uppenbarligen något som får en att må bra. Precis som låten.

Popmuzik Lover Patreon
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011