Den svenska popartisten Henry Em tar oss med ut på dansgolvet med singeln The Rhythm. En skönt medryckande poplåt med härligt synthig produktion som definitivt fångade mitt intresse denna gång.

Popmuzik Podcast

På låten uppmanar Henry Me oss att njuta av stunden tillsammans med någon speciell.
Artisten utvecklar för oss:

”När jag skrev denna låten, kände jag att det verkligen var ett sätt för mig att hantera tristess och de psykiska problem som jag gick igenom och bara ville känna mig elektrisk och levande på ett sätt. Att skapa utrymme för en flykt”.

Att Henry Em inspirerats av akter som Ariana Grande och Zara Larsson känns självklart när vi hör The Rhythm. För uttrycket och produktionen borde definitivt tilltala fans av dessa starka pop-kvinnor.

Med The Rhythm släpper Henry Em sin fjärde singel sedan hon började släppa musik 2018.

Följ Henry Em på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011