Den svenska popartisten Henry Em tar oss med ut på dansgolvet med singeln The Rhythm. En skönt medryckande poplåt med härligt synthig produktion som definitivt fångade mitt intresse denna gång.

Favoriter Apple Music

På låten uppmanar Henry Me oss att njuta av stunden tillsammans med någon speciell.
Artisten utvecklar för oss:

”När jag skrev denna låten, kände jag att det verkligen var ett sätt för mig att hantera tristess och de psykiska problem som jag gick igenom och bara ville känna mig elektrisk och levande på ett sätt. Att skapa utrymme för en flykt”.

Att Henry Em inspirerats av akter som Ariana Grande och Zara Larsson känns självklart när vi hör The Rhythm. För uttrycket och produktionen borde definitivt tilltala fans av dessa starka pop-kvinnor.

Med The Rhythm släpper Henry Em sin fjärde singel sedan hon började släppa musik 2018.

Följ Henry Em på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.