WE AHR är en duo som består av kusinerna Gabriel och Jacob Lahovary. De började göra musik tillsammans under coronapandemin och debuterade i slutet av sommaren med singeln This is what I learned som sedan följdes upp av Don’t stop! senare i höst.

Följ på Apple Music

Nu är WE AHR aktuella med singeln How we feel som handlar om oväntade livsförändringar, en kärlek spridd i nattluften. Men det är också en sammanfattning av 2020, producerat till en drömliknande poplåt med stark melodi som snyggt byggs upp från gitarr och slagverk för att blomma ut med synthstråkar och virveltrumma. Till låten har duon spelat in en musikvideo som följer känslan och grunden i låten om en relation som kraschat.

Duon berättar för bloggen:

”Musikvideon ska spegla relations skildring som gått i kras. Där killen blivit lämnad men fortfarande saknar den relationen han älskat så. 
Han får starka minnesbilder av vilken glädje de haft. Hans tankar och ord som är själva låttexten skrivs ner till ett brev som han vill ge till henne. 
Men hon har redan passerat det hela även om hon på olika sätt märker att han inte är kvar.

Själva filminspelningen fick sig en utmaning, då det var mitt under rådande pandemi och under totalt snökaos. Med en sjuk skådespelare på samma dag, så fick Gabriels granne rycka in och manuset fick skrivas om i filmandets stund. Inspelningsplatsen fick också ändras pga sjukdomar, så Gabriel som jobbar inom media med just film och redigering fick ta sitt lilla hemsom inspelningsplats för alla inomhusscener.”

Musikvideon har premiär här i bloggen och du ser resultatet här nedan.

How we feel är skriven och producerad av Gabriel och Jacob och släpps tillsammans med b-sidan Don’t stop.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011