Evelyn är tagen från SKYBARs nyligen släppta EP Meteorite. Ett rymdäventyr i sex delar som slutar i en krossad dröm om den amerikanska västern. Du kunde bland annat lyssna till singeln Streams här i bloggen i höstas.

Popmuzik Lover Patreon

Singeln i sig är behagligt svävande och drömliknande i produktionen. Det är verkligen om att sväva som i slowmotion ute i rymden. Precis som en astronaut. Med andra ord så är det en väldigt behaglig låt som hamnar någonstans i gränslandet mellan Air, David Bowie och Lana Del Rey. Så slut ögonen och lyssna. När du tittar igen kanske du tagit dig till en helt annan plats tillsammans med SKYBAR.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011