Evelyn är tagen från SKYBARs nyligen släppta EP Meteorite. Ett rymdäventyr i sex delar som slutar i en krossad dröm om den amerikanska västern. Du kunde bland annat lyssna till singeln Streams här i bloggen i höstas.

Apple Music Svensk Pop

Singeln i sig är behagligt svävande och drömliknande i produktionen. Det är verkligen om att sväva som i slowmotion ute i rymden. Precis som en astronaut. Med andra ord så är det en väldigt behaglig låt som hamnar någonstans i gränslandet mellan Air, David Bowie och Lana Del Rey. Så slut ögonen och lyssna. När du tittar igen kanske du tagit dig till en helt annan plats tillsammans med SKYBAR.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.