Dear Sara debuterar här med singeln Something you should know.
Sångerskan kommer ursprungligen från Karesuando, en ort som ligger 180 kilometer nordost om Kiruna. Det är just den platsen som är i centrum för debutsingeln. En vemodig och samtidigt komplicerad kärleksförklaring till hembygden. Att producerat till en drömliknande poplåt där Dear Saras unika röst snyggt målar upp orden.

Popmuzik in Dolby Atmos

Something you should know är skriven tillsammans med Elias Näslin som även producerat.
Om singeln berättar Dear Sara för bloggen:

“Jag kunde inte sluta tänka på den där märkliga låten jag skrev tillsammans med Elias. En melankolisk, komplicerad kärleksförklaring till min hembygd. En hyllning till den kultur och mångåriga kunskap jag växt upp med. Säga att den också räknas. Vi räknas, vi finns. Samtidigt vill jag berätta om utanförskapet. Om att sticka ut i det lilla, lilla samhället. Om ett ständigt sökande efter mer och en önskan om att passa in någonstans. Jag tyckte att det var dags för mig att äga min story.”

Something you should know kommer att följas upp av flera släpp under våren och till sommaren är det tänkt att Dear Sara släpper sin debut-EP.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.