Cajsa Tengblad är författare, föreläsare och låtskrivare. När hon träffade Arne Johansson från bandet Freda’ 2016 började de ett musikaliskt samarbete som här utmynnat i singeln Andas med mig. Det blir första i raden av låtar med Cajsa som här ger oss vacker och mogen vispop där Cajsa målar upp en berättelse om kärlek och ömhet.

Skicka in din musik

Något som är värt att tillägga historien är att just Freda’ var första bandet Cajsa såg på konsert hemma i Örnsköldsvik 1984. Så väldigt charmigt att hon och Arne hittade varandra 32 år senare.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011