Då var det dags för ännu en debutant här i bloggen. Det är Niclas Kinnandet som släpper singeln Fire tonight under namnet Lushworld. Niclas har ju bland annat setts i bandet KallocaiN och Efterfesten, så helt ny på scenen är han inte.

Skicka in din musik

Fire tonight är en jävligt läcker elektropoplåt som med sina sköna beats och medryckande melodi fick mig att fastna för detta med en gång. I och med vocoder-sången känns nästan låten instrumental, vilket jag tyckte var nice. På det hela fick jag lite Jean-Michel Jarre-vibbar av detta, och det får jag ju gärna mer av. Så från mig blir det hatten av och en jävla massa dans till Lushworld.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011