Ernest Noah är tillbaka. Det var ju i höstas som sångaren släppte singeln Similan som du kunde höra här i bloggen. Nu går Ernest Noah in i 2021 med singeln Never let you go. En låt som i inledningen nästan känns lite Bono och U2 i sången, innan den övergår till en mer pulserande elektropoplåt med skön dansant beat. Riktigt läckert uppbyggt och gjort skulle jag säga.

Nordiska Favoriter

Never let you go målar sångaren upp en sensuellt kärleksrelation där kyssar och smek upplevs i takt med musiken. Att aldrig vilja släppa taget och att hålla sig kvar här och nu.

Under 2021 kan vi se fram emot ännu fler singlar av Ernest Noah.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.