Ernest Noah är tillbaka. Det var ju i höstas som sångaren släppte singeln Similan som du kunde höra här i bloggen. Nu går Ernest Noah in i 2021 med singeln Never let you go. En låt som i inledningen nästan känns lite Bono och U2 i sången, innan den övergår till en mer pulserande elektropoplåt med skön dansant beat. Riktigt läckert uppbyggt och gjort skulle jag säga.

POPMUZIK LOVER 2

Never let you go målar sångaren upp en sensuellt kärleksrelation där kyssar och smek upplevs i takt med musiken. Att aldrig vilja släppa taget och att hålla sig kvar här och nu.

Under 2021 kan vi se fram emot ännu fler singlar av Ernest Noah.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011